Здравствуйте, Гость!
21 мая, 05:10

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
07 апреля, воскресенье 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:15 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
10:45 Šv. Mišių transliacija iš Išlaužo (12+)
12:15 Miško atspalviai (3/25). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
12:40 Suprasti Rusija. Analitinė laida (k.) (12+)
13:05 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
13:50 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
14:50 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
16:20 IQ kovos 2 prieš 2 (12+)
IQ kovų 2 prieš 2 lyga - tai filmuojami protmūšiai, kuriuose varžosi ne visa komanda, o tik du jos nariai prieš kitos komandos du narius. Ši lyga skirta parodyti, kad protmūšiai gali būti ir be studijų, parašytų scenarijų, susikaustymų, kostiumų ar suknelių. Protmūšis gimė kaip baro viktorina, tad filmuojama ten, kur žaidžiama. 
16:45 Alfa taškas. Aktualijų laida (k.) (12+)
17:30 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
18:20 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:20 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
21:00 „Anna“ (Anna). Veiksmo trileris 2019 m. Prancūzija. Vaid. S.Luss, C.Murphy N-14 (12+)
Paryžiaus restorane įvyksta šiurpios nusikaltėlių tarpusavio skerdynės. Akivaizdu, kad darbavosi profesionalai, nes vaizdo stebėjimo kamerų įrašai – ištrinti. Tarp potencialių liudininkų patenka ir pritrenkiančio grožio moteris vardu Anna. Bylą tiriantis detektyvas Lenis į ją iš pradžių neatkreipia ypatingo dėmesio, bet pamažu paslaptinga mergina jam ima kelti vis didesnį įtarimą. Kas iš tikrųjų yra Anna? Sėkminga manekenė? Maskvos turgaus prekeivė? O gal tai – tik be galo pavojingos specialiosios agentės priedanga? 
22:55 „Kelnėse dar ne senelis“ (Dirty Grandpa). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. R.DeNiro, Z.Efron N-14 (12+)
Džeisonas Kelis visą gyvenimą viską darė taip, kaip reikėjo: puikiai mokėsi, nesivalkiojo su įtartinais draugais, o baigęs mokslus įsidarbino teisės firmoje. Netrukus susikukavo su boso dukra Meredit, o būsimasis uošvis pažadėjo, kad po vedybų Džeisonas taps partneriu įmonėje. Likus savaitei iki vestuvių, miršta Džeisono močiutė. Vos pasibaigus laidotuvėms, senelis Dikas paprašo anūko nuvežti jį į Floridą, kur šiuo metų laiku jie visuomet važiuodavo su močiute. Tačiau vaikinas net neįtaria, kad velnių prišveitęs jo senelis šios kelionės metu planuoja pasiausti taip, kaip niekad gyvenime. 
00:40 „Milijardierių klubas“ (Billionaire Boys Club). Biografinė drama 2018 m. JAV. Vaid. K.Spacey, T.Egerton N-14 (12+)
1983 metais Pietų Kalifornijoje Džozefas Henris Gamskis, pravarde Džo Hantas, įkūrė uždarą socialinį klubą BBC ir pradėjo reklamuoti investavimo galimybes. Hantas netruko savo idėjomis ir lengvo uždarbio potencialu sudominti turtingų tėvų atžalas, susirinko pradinį kapitalą ir veikla užsisuko. Dėl minėto klubo narių padėties visuomenėje klubas buvo pakrikštytas „Milijardierių klubu“. Nei darbo, nei specifinių žinių ar išmanymo reikalavęs Džo reklamuotas būdas greitai užsidirbti auksinį jaunimėlį traukė kaip medus bites. Žinoma, tai buvo apgaulė, kuomet iš naujų indėlių mokamos didelės palūkanos senesniems investuotojams. 
02:25 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
02:50 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)