Здравствуйте, Гость!
30 апреля, 04:47

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
15 апреля, понедельник 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
10:00 Alfa taškas. Aktualijų laida (k.) (12+)
11:10 Alfa savaitės interviu (k.) (12+)
11:35 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
13:05 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
14:45 „Kol dar neatėjo audra“ (Adrift). Nuotykių drama 2018 m. JAV. Vaid. S.Woodley, S.Claflin N-7 (12+)
Banglentininkė Tamė ir jūreivis Ričardas susipažino 1983-ųjų vasarą Prancūzijos Polinezijos saloje Taityje – Ramiojo vandenyno pietuose esančiame vandens ir nuotykių mėgėjų rojuje. Jaunuoliai iš karto krito vienas kitam į akį, o netrukus nutarė kartu leistis į gyvenimo kelionę: Ričardo jachta nuplaukti į Kaliforniją, esančią už daugiau nei 6000 kilometrų. Spalio mėnesį, artėjant vasarai Pietų pusrutulyje, įsimylėjėliai pakėlė bures. Tačiau jie net nenutuokė, kad plaukia tiesiai į besiformuojantį uraganą „Reimondas“, tais metais tapusį vienu galingiausių uraganų istorijoje. 
16:15 Nediplomatinis pokalbis. Ved. A.Jonkus (12+)
17:00 Žinios (12+)
17:15 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
18:15 Praeities žvalgas (5/23). Laidų ciklas (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
18:40 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
19:10 „Nota bene“. Aktualijų kaida (k.) (12+)
Naujas INIT TV informacinis projektas, skirtas šiandienos aktualijoms aptarti plačiau. Temų spektras itin platus. Jei vieną savaitę aptariame virtualios realybės privalummus ir keliamas grėsmes, tai kitą aiškinamės kaip iš vienos iš reakcingiausių pagal pandemijos tramdymą valstybių Lietuva vis dėlto tapo viena iš pirmųjų, atšaukusių nelogiškus ribojimus. Ciklo autorė – J. Barzdžiuvienė 
19:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
20:00 Žinios (12+)
20:15 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (12+)
21:15 „Vestuvių metai“ (The Wedding Year). Komedija 2019 m. JAV. Vaid. S.Hyland, T.J.Williams N-14 (12+)
Los Andžele gyvenanti Mara mėgaujasi jaunyste, santykiais su mylimuoju Džeiku ir mėgstamu darbu. Tačiau šiais metais jos laukia tikras išbandymas. Mara ir Džeikas gauna pakvietimus net į septynias vestuvių šventes. Toks iššūkis atrodo įveikiamas iki pirmojo vakarėlio. Privalomas bendravimas su antros pusės giminėmis, buvusių simpatijų atakos ir alkoholio žabangos laukia nuo pat pirmųjų vestuvių. Gal po tokio maratono jie niekada nebenorės tuoktis? 
22:45 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
23:30 „Žaisliukai suaugusiems“ (Happytime Murders). Fantastinė komedija 2018 m. JAV. Vaid. M.McCarthy, J.McHale N-14 (12+)
Įsivaizduokite Mapetus, kurie geria, vartoja narkotikus ir užsiiminėja nesaugiu seksu. Los Andželas – pinigų, įžymybių ir suaugusiųjų pramogų miestas, kuriame lėlės gyvena greta žmonių. Staiga per didmiestį nusirita paslaptingų nusikaltimų, susijusių su populiarios televizijos laidos žvaigždėmis, banga. Ir tada jie eina į medžioklę – brutalus privatus detektyvas Filas ir buvusi jo partnerė policijoje Koni Edvards. 
01:00 Miško atspalviai (3/26). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
01:25 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
01:50 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)