Здравствуйте, Гость!
30 апреля, 05:48

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
21 апреля, воскресенье 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:20 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
10:45 Šv. Mišių transliacija iš Išlaužo (12+)
12:15 Vyrų šešėlyje (9/1). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
Lietuvą, kokią ją matome šiandien, kūrė ne vien tik vyrai, bet ir moterys. Informacinėje erdvėje, kurioje skelbiami pagrindiniai ir svarbiausi šalies įvykiai, dažniausiai matome vyriškus vardus ir pavardes, tačiau greta jų randame ir moteriškų vardų. Kas buvo tos moterys, kurios darė įtaką svarbiausius įvykius Lietuvoje ir už jos ribų? Apie tai – laidose „Vyrų šešėlyje“. 
12:40 TV Sveikinimų koncertas (k.) (12+)
13:10 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
13:50 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
14:50 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
16:20 IQ kovos 2 prieš 2 (12+)
IQ kovų 2 prieš 2 lyga - tai filmuojami protmūšiai, kuriuose varžosi ne visa komanda, o tik du jos nariai prieš kitos komandos du narius. Ši lyga skirta parodyti, kad protmūšiai gali būti ir be studijų, parašytų scenarijų, susikaustymų, kostiumų ar suknelių. Protmūšis gimė kaip baro viktorina, tad filmuojama ten, kur žaidžiama. 
16:45 Alfa taškas. Aktualijų laida (k.) (12+)
17:30 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
18:20 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:20 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
21:00 „Šešėlis debesyse“ (Shadow in the Cloud). Veiksmo f. 2020 m. JAV. Vaid. C.G.Moretz N-14 (12+)
Antrojo pasaulinio karo metu B-17 bombonešis skraidina įslaptintą krovinį. Vos pakilusi į orą, įgula ne tik įsivelia į mūšį su japonų naikintuvais, bet ir turi atremti grėsmingo padaro išpuolį lėktuve. Komandai vadovauja jauna moteris, kuri turi padaryti neįmanoma dalyką – sustabdyti monstro ataką, išsaugoti paslaptingojo krovinio paslaptį bei įrodyti savo vertę vyriškai komandai. 
22:25 „Kartą Venecijoje“ (Once Upon a Time in Venice). Veiksmo komedija, 2017 m. JAV. Vaid. B.Willis, J.Momoa N-14 (12+)
Styvas Fordas yra šilto ir šalto gyvenime matęs, gerokai palamdytas, bet smarvės dar turintis privatus detektyvas. Šeimos neturintis vyriokas po kaitriu Los Andželo dangumi savo džiaugsmais, vargais ir buitimi dalijasi su ištikimu bičiuliu – šunėku, vardu Badis. Užtat žiauriai susinervija, kai vieną dieną Badis dingsta. Styvas nebūtų detektyvas, jei netrukus neišsiaiškintų, kad jo augintinis ne šiaip pasiplovė, o buvo nukosėtas dviejų smulkių narkotikų prekeivių. Juos pagavęs ir įtikinęs svariais argumentais į inkstus, Styvas sužino, kad naujus namus Badis rado pas vietinės gaujos lyderį Vorą. 
23:55 „Saldus kerštas“ (Return to Sender). Drama 2015 m. JAV. Vaid. R.Pike, N.Nolte N-14 (12+)
Mažame miestelyje gyvenanti Miranda gal ir nėra visiškai patenkinta savo vieniša kasdienybe, tačiau pernelyg nesiskundžia. Mergina siekia karjeros medicinos srityje ir turi keletą draugių, kurios kartas nuo karto suorganizuoja jai aklą pasimatymą... 
01:30 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
01:55 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)