Здравствуйте, Гость!
30 апреля, 10:05

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
14 апреля, воскресенье 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:20 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
10:45 Šv. Mišių transliacija iš Išlaužo (12+)
12:15 Miško atspalviai (3/26). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
12:40 Suprasti Rusija. Analitinė laida (k.) (12+)
13:05 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
13:50 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
14:50 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
16:20 IQ kovos 2 prieš 2 (12+)
IQ kovų 2 prieš 2 lyga - tai filmuojami protmūšiai, kuriuose varžosi ne visa komanda, o tik du jos nariai prieš kitos komandos du narius. Ši lyga skirta parodyti, kad protmūšiai gali būti ir be studijų, parašytų scenarijų, susikaustymų, kostiumų ar suknelių. Protmūšis gimė kaip baro viktorina, tad filmuojama ten, kur žaidžiama. 
16:45 Alfa taškas. Aktualijų laida (k.) (12+)
17:30 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
18:20 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:20 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
21:00 „Midvėjaus mūšis“ (Midway). Istorinė drama 2019 m. JAV.Vaid. W.Harrelson,D.Quaid N-7 (12+)
Midvėjaus jūrų mūšis, įvykęs 1942 m. birželio 4-7 dienomis Ramiame vandenyne, istorikų laikomas vienu svarbiausių momentų, nulėmusių Sąjungininkų pergalę Antrajame pasauliniame kare. Praėjus pusmečiui nuo Perl Harboro užpuolimo, Japonijos jūrų laivynas smogė JAV pajėgoms Midvėjaus atole. Ko japonai nežinojo – kad amerikiečiai, iššifravę japonų pranešimus, juos įviliojo į pasalą. Keturias dienas trukusio mūšio metu buvo subombarduoti ir nuskandinti geriausi Japonijos kariniai laivai, žuvo daugiau nei 4000 elitinių japonų karių. Po šio smūgio Japonijos jūrų pajėgos taip ir nesugebėjo atsigauti. 
23:15 „Žaisliukai suaugusiems“ (Happytime Murders). Fantastinė komedija 2018 m. JAV. Vaid. M.McCarthy, J.McHale N-14 (12+)
Įsivaizduokite Mapetus, kurie geria, vartoja narkotikus ir užsiiminėja nesaugiu seksu. Los Andželas – pinigų, įžymybių ir suaugusiųjų pramogų miestas, kuriame lėlės gyvena greta žmonių. Staiga per didmiestį nusirita paslaptingų nusikaltimų, susijusių su populiarios televizijos laidos žvaigždėmis, banga. Ir tada jie eina į medžioklę – brutalus privatus detektyvas Filas ir buvusi jo partnerė policijoje Koni Edvards. 
00:45 „Nakties klajūnas“ (Nightcrawler). Kriminalinė drama 2014 m. JAV. Vaid. J.Gyllenhaal, R.Russo N-14 (12+)
Lu Blūmas – vienišas smulkus vagišius. Vieną naktį jis patenka į nusikaltimo vietą ir stebi, kaip čia dirba naujienų medžiotojai žurnalistai. Jis nusiperka pigią vaizdo kamerą, policijos radijo skaitytuvą ir pats pradeda medžioklę. Automobilių avarijos, vagysčių aukos – viskas yra žaidimo dalis. Bet konkurencija didelė: Džo Loderis šiame lauke senas vilkas, turintis kontaktų tarp policininkų bei patikimą naujienų pirkėją vietinėje televizijoje. Tačiau Lu turi geresnę uoslę kraujui. Jis atkakliai ieško kuo labiau šokiruojančių scenų. Pasirodo, Lu turi ir menininko akį: jei nelaimės scena nepakankamai iškalbinga, jis padarys viską, kad nelaimė atrodytų kuo tragiškiau. 
02:40 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
03:05 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)