Здравствуйте, Гость!
30 апреля, 11:00

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
17 апреля, среда 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
09:50 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
10:50 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
11:15 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
11:45 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
13:15 Miško atspalviai (3/27). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
13:40 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
14:05 „Meškiukas Padingtonas 2“ (Paddington 2). Animacija 2017 m. D.Britanija (12+)
Į Londoną atkeliavęs meškiukas Padingtonas naujus namus surado Braunų šeimoje. Nors nuolat įsipainiojantis į keistas situacijas ir nesusipratimus, marmeladą dievinantis meškiukas yra labai geros širdies, tad nenuostabu, kad kaimynystėje jis greitai tampa savas ir mėgstamas. O Braunams jis tampa tiesiog dar vienu šeimos nariu. Artėjant mylimos tetulės Liusės šimtmečiui, Padingtonas ima sukti galvą, ką jai padovanoti. Pono Gruberio parduotuvėlėje pamatęs senovinę knygą, meškiukas nusprendžia, kad tai – tobula dovana. Tačiau čia iškyla pirmoji problema. Kaip ją įsigyti? 
15:45 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
16:35 Alfa savaitės interviu (k.) (12+)
17:00 Žinios (12+)
17:15 Žvelk giliau. Analitinė laida (12+)
17:45 Suprasti Rusija. Analitinė laida (k.) (12+)
18:10 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
19:10 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
20:00 Žinios (12+)
20:15 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
21:00 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
22:45 Žvelk giliau. Analitinė laida (k.) (12+)
23:15 „Vestuvių metai“ (The Wedding Year). Komedija 2019 m. JAV. Vaid. S.Hyland, T.J.Williams N-14 (12+)
Los Andžele gyvenanti Mara mėgaujasi jaunyste, santykiais su mylimuoju Džeiku ir mėgstamu darbu. Tačiau šiais metais jos laukia tikras išbandymas. Mara ir Džeikas gauna pakvietimus net į septynias vestuvių šventes. Toks iššūkis atrodo įveikiamas iki pirmojo vakarėlio. Privalomas bendravimas su antros pusės giminėmis, buvusių simpatijų atakos ir alkoholio žabangos laukia nuo pat pirmųjų vestuvių. Gal po tokio maratono jie niekada nebenorės tuoktis? 
00:45 „Midvėjaus mūšis“ (Midway). Istorinė drama 2019 m. JAV. Vaid. W.Harrelson, D.Quaid N-7 (12+)
Midvėjaus jūrų mūšis, įvykęs 1942 m. birželio 4-7 dienomis Ramiame vandenyne, istorikų laikomas vienu svarbiausių momentų, nulėmusių Sąjungininkų pergalę Antrajame pasauliniame kare. Praėjus pusmečiui nuo Perl Harboro užpuolimo, Japonijos jūrų laivynas smogė JAV pajėgoms Midvėjaus atole. Ko japonai nežinojo – kad amerikiečiai, iššifravę japonų pranešimus, juos įviliojo į pasalą. Keturias dienas trukusio mūšio metu buvo subombarduoti ir nuskandinti geriausi Japonijos kariniai laivai, žuvo daugiau nei 4000 elitinių japonų karių. Po šio smūgio Japonijos jūrų pajėgos taip ir nesugebėjo atsigauti. 
03:00 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)