Здравствуйте, Гость!
30 апреля, 03:06

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
19 апреля, пятница 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
09:45 Istorija gyvai. Lietuviškos veislės (2). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
Lietuvos ir Europos istorija gyvai. Archeologijos, istorijos, dailės, architektūros, sakralinio meno, kraštovaizdžio paminklai, esantys šalia mūsų, tampa ypač įdomūs ir saugotini tada, kai mes juos geriau pažįstame. Bibliotekų, muziejų ir archyvų fondai – taip pat neišsemiami lobynai, kuriuos reikia mokėti atverti, kad patirtume pažinimo džiaugsmą. 
10:10 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
10:30 Techninė profilaktika (12+)
11:05 „Kol dar neatėjo audra“ (Adrift). Nuotykių drama 2018 m. JAV. Vaid. S.Woodley, S.Claflin N-7 (12+)
Banglentininkė Tamė ir jūreivis Ričardas susipažino 1983-ųjų vasarą Prancūzijos Polinezijos saloje Taityje – Ramiojo vandenyno pietuose esančiame vandens ir nuotykių mėgėjų rojuje. Jaunuoliai iš karto krito vienas kitam į akį, o netrukus nutarė kartu leistis į gyvenimo kelionę: Ričardo jachta nuplaukti į Kaliforniją, esančią už daugiau nei 6000 kilometrų. Spalio mėnesį, artėjant vasarai Pietų pusrutulyje, įsimylėjėliai pakėlė bures. Tačiau jie net nenutuokė, kad plaukia tiesiai į besiformuojantį uraganą „Reimondas“, tais metais tapusį vienu galingiausių uraganų istorijoje. 
12:45 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
14:30 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
16:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:00 Žinios (12+)
17:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
18:45 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
19:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
20:00 Žinios (12+)
20:15 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (12+)
21:15 „Saldus kerštas“ (Return to Sender). Drama 2015 m. JAV. Vaid. R.Pike, N.Nolte N-14 (12+)
Mažame miestelyje gyvenanti Miranda gal ir nėra visiškai patenkinta savo vieniša kasdienybe, tačiau pernelyg nesiskundžia. Mergina siekia karjeros medicinos srityje ir turi keletą draugių, kurios kartas nuo karto suorganizuoja jai aklą pasimatymą... 
22:50 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
23:15 „Vagių irštva“ (Den Of Thieves). Veiksmo drama 2018 m. JAV. Vaid. G.Butler N-14 (12+)
„Angelų“ mieste siaučia, atrodo, nesugaunama bankų plėšikų gauja. Nepaisydami jokių pavojų, jie žaibiškai ir įžūliai plėšia vieną banką po kito. Specialaus Los Andželo apygardos policijos būrio vadas Nikas Flenaganas beviltiškai bando užbėgti už akių naujiems nusikaltimams. Praeityje pats tamsių darbelių nevengęs, o ir dabar į korupcinius ryšius nespjaunantis Nikas nujaučia, kad jo medžiojama gauja rengia kažką ypatingo – neeilinį išpuolį, po kurio galbūt ir visai išnyks iš akiračio. 
01:30 „Riešutinis sakalas“ (The Peanut Butter Falcon). Komiška drama 2019 m. JAV. Vaid. Z.Gottsagen, S.LaBeouf N-7 (12+)
Dauno sindromą turintis vyrukas Zakas dėl savo kitoniškumo paliktas globos namuose. Tačiau 
03:05 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
03:30 Muzikos ekspresas (12+)