Здравствуйте, Гость!
21 мая, 12:03

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
10 апреля, среда 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
09:50 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
10:50 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
11:15 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
11:40 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
13:10 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
13:35 „Ištraukti peiliai“ (Knives Out). Kriminalinė komedija 2019 m. JAV. Vaid. D.Craig, C.Evans N-7 (12+)
Harlanas Trombis yra itin sėkmingas (ir, žinoma, turtingas) rašytojas, švenčiantis 85-erių metų sukaktį. Šia proga į jo namus suvažiuoja visa didžiulė Harlano šeima. Kitą rytą po puikaus vakarėlio Harlanas randamas negyvas. Bylą tiriantis detektyvas Blankas labai greitai ima įtarti, kad mirtis nebuvo tokia natūrali, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Uždraudęs gausiai susirinkusiems giminaičiams bei tarnams išeiti iš namo, detektyvas pasiraitoja rankoves ir ima aiškintis, kas padėjo Harlanui persikelti į aną pasaulį. 
15:45 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
16:35 Alfa savaitės interviu (k.) (12+)
17:00 Žinios (12+)
17:15 Žvelk giliau. Analitinė laida (12+)
17:45 Suprasti Rusija. Analitinė laida (k.) (12+)
18:10 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
19:10 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
20:00 Žinios (12+)
20:15 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
21:00 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
22:45 Žvelk giliau. Analitinė laida (k.) (12+)
23:15 „Nedidelė paslauga“ (A Simple Favor). Kriminalinė komedija 2018 m. Kanada. Vaid. A.Kendrick, B.Lively N-14 (12+)
Mažame Amerikos miestelyje gyvenančios Stefanės gyvenimas pasikeitė tą dieną, kai ji susipažino su Emile. Kompiuterinį dienoraštį rašanti Stefanė nuo pat pirmojo susitikimo susižavi elegantiška, nuostabiai gražia ir paslaptinga moterimi – tokia, kokia norėtų būti ir ji pati. Vieną dieną, paslaptingo skambučio metu paprašiusi Stefanės „nedidelės paslaugos“, Emilė pradingsta. Susirūpinusi blogerė ima ieškoti draugės, tačiau Emilė, rodos, išnyko be pėdsakų. Nei jos vyrui, nei į paieškas įsijungusiai policijai nepavyksta aptikti nė menkiausios užuominos apie pradingėlę. 
01:10 „Anna“ (Anna). Veiksmo trileris 2019 m. Prancūzija. Vaid. S.Luss, C.Murphy N-14 (12+)
Paryžiaus restorane įvyksta šiurpios nusikaltėlių tarpusavio skerdynės. Akivaizdu, kad darbavosi profesionalai, nes vaizdo stebėjimo kamerų įrašai – ištrinti. Tarp potencialių liudininkų patenka ir pritrenkiančio grožio moteris vardu Anna. Bylą tiriantis detektyvas Lenis į ją iš pradžių neatkreipia ypatingo dėmesio, bet pamažu paslaptinga mergina jam ima kelti vis didesnį įtarimą. Kas iš tikrųjų yra Anna? Sėkminga manekenė? Maskvos turgaus prekeivė? O gal tai – tik be galo pavojingos specialiosios agentės priedanga? 
03:05 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)