Здравствуйте, Гость!
21 мая, 07:23

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
13 апреля, суббота 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Sveikatos IQ. Ved. T.Kumžienė (12+)
10:25 Praeities žvalgas (5/23). Laidų ciklas. Ved. Š.Jasiukevičius (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
10:50 Istorija gyvai. Lietuviškos veislės (2). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
Lietuvos ir Europos istorija gyvai. Archeologijos, istorijos, dailės, architektūros, sakralinio meno, kraštovaizdžio paminklai, esantys šalia mūsų, tampa ypač įdomūs ir saugotini tada, kai mes juos geriau pažįstame. Bibliotekų, muziejų ir archyvų fondai – taip pat neišsemiami lobynai, kuriuos reikia mokėti atverti, kad patirtume pažinimo džiaugsmą. 
11:15 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
11:45 Autopilotas. Laida apie automobilius. Ved. R.Fetingis (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
12:10 Misija ūkis (1/9). Gyvenimo būdo laida. Ved. J.Zinkevičiūtė (12+)
Laida „Misija ūkis“ – ir ūkininkams, ir miestiečiams. Turėsime išskirtinę galimybę susipažinti su sėkmingiausiais Lietuvos ūkininkais ir iš arčiau pamatyti jų gyvenimą. Išvysime ne tik ūkininkų darbo užkulisius, bet ir sužinosime, kaip jiems pavyksta suderinti darbus ir įdomiausius hobius. Vedėja - Justė Zinkevičiūtė. 
12:35 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (k.) (12+)
13:20 „Riešutinis sakalas“ (The Peanut Butter Falcon). Komiška drama 2019 m. JAV. Vaid. Z.Gottsagen, S.LaBeouf N-7 (12+)
Dauno sindromą turintis vyrukas Zakas dėl savo kitoniškumo paliktas globos namuose. Tačiau 
14:55 Suprasti Rusija. Analitinė laida. Ved. V.Laučius (12+)
15:20 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
16:50 „Nota bene“. Aktualijų kaida (12+)
Naujas INIT TV informacinis projektas, skirtas šiandienos aktualijoms aptarti plačiau. Temų spektras itin platus. Jei vieną savaitę aptariame virtualios realybės privalummus ir keliamas grėsmes, tai kitą aiškinamės kaip iš vienos iš reakcingiausių pagal pandemijos tramdymą valstybių Lietuva vis dėlto tapo viena iš pirmųjų, atšaukusių nelogiškus ribojimus. Ciklo autorė – J. Barzdžiuvienė 
17:15 Alfa taškas. Aktualijų laida (k.) (12+)
17:40 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
18:30 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:30 Neteisingumo registras. Aktualijų laida. Ved. R.Čekutis (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
21:00 „Žaisliukai suaugusiems“ (Happytime Murders). Fantastinė komedija 2018 m. JAV. Vaid. M.McCarthy, J.McHale N-14 (12+)
Įsivaizduokite Mapetus, kurie geria, vartoja narkotikus ir užsiiminėja nesaugiu seksu. Los Andželas – pinigų, įžymybių ir suaugusiųjų pramogų miestas, kuriame lėlės gyvena greta žmonių. Staiga per didmiestį nusirita paslaptingų nusikaltimų, susijusių su populiarios televizijos laidos žvaigždėmis, banga. Ir tada jie eina į medžioklę – brutalus privatus detektyvas Filas ir buvusi jo partnerė policijoje Koni Edvards. 
22:30 „Nakties klajūnas“ (Nightcrawler). Kriminalinė drama 2014 m. JAV. Vaid. J.Gyllenhaal, R.Russo N-14 (12+)
Lu Blūmas – vienišas smulkus vagišius. Vieną naktį jis patenka į nusikaltimo vietą ir stebi, kaip čia dirba naujienų medžiotojai žurnalistai. Jis nusiperka pigią vaizdo kamerą, policijos radijo skaitytuvą ir pats pradeda medžioklę. Automobilių avarijos, vagysčių aukos – viskas yra žaidimo dalis. Bet konkurencija didelė: Džo Loderis šiame lauke senas vilkas, turintis kontaktų tarp policininkų bei patikimą naujienų pirkėją vietinėje televizijoje. Tačiau Lu turi geresnę uoslę kraujui. Jis atkakliai ieško kuo labiau šokiruojančių scenų. Pasirodo, Lu turi ir menininko akį: jei nelaimės scena nepakankamai iškalbinga, jis padarys viską, kad nelaimė atrodytų kuo tragiškiau. 
00:25 „Išlikimo žaidimas“ (Beyond the Reach). Trileris 2014 m. JAV. Vaid. M.Douglas N-14 (12+)
Mohavio dykumoje, kurioje įdienojus temperatūra pakyla iki 50 ir daugiau laipsnių karščio, pinigais aptekęs verslo magnatas Džonas Madekas kartu su nusisamdytu jaunu pėdsekiu Benu pasileidžia į retų gyvūnų medžioklę, tačiau po vieno netikėto įvykio ši medžioklė virsta tikru išgyvenimo žaidimu. 
01:55 Praeities žvalgas (5/23). Laidų ciklas (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
02:20 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
02:40 Muzikos ekspresas (12+)