Здравствуйте, Гость!
21 мая, 06:19

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
11 апреля, четверг 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Žvelk giliau. Analitinė laida (k.) (12+)
09:30 Nediplomatinis pokalbis (k.) (12+)
10:15 Delfi diena (12+)
11:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
11:50 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
12:50 Sveikatos IQ (k.) (12+)
13:15 „Aukštuomenės klubas“ (Cafe Society). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. J.Eisenberg, K.Stewart N-7 (12+)
Prabanga tviskančiame kino pasaulyje Filas jaučiasi kaip žuvis vandenyje. Vienintelis Holivudo agento žodis gali iškelti ar sugriauti karjeras, idėjas paversti rezultatu, o svajones – realybe. Paprašytas sesers, Filas imasi globoti iš Niujorko į Los Andželą atvykusį savo sūnėną Bobį, trokštantį įsitvirtinti šioje svajonių kalvėje. Prie vaikino globos prisideda ir Filo sekretorė Vonė, naivų Holivudo šlovinimą jau senokai palikusi praeityje. Mergina greitai atšaldo ir Bobio susižavėjimą, parodydama vaikinui, kad ne viskas auksas, kas auksu žiba. 
14:45 Misija ūkis (1/8). Gyvenimo būdo laida (12+)
Laida „Misija ūkis“ – ir ūkininkams, ir miestiečiams. Turėsime išskirtinę galimybę susipažinti su sėkmingiausiais Lietuvos ūkininkais ir iš arčiau pamatyti jų gyvenimą. Išvysime ne tik ūkininkų darbo užkulisius, bet ir sužinosime, kaip jiems pavyksta suderinti darbus ir įdomiausius hobius. Vedėja - Justė Zinkevičiūtė. 
15:10 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
16:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:00 Žinios (12+)
17:15 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
18:00 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
18:45 IQ kovos 2 prieš 2 (12+)
IQ kovų 2 prieš 2 lyga - tai filmuojami protmūšiai, kuriuose varžosi ne visa komanda, o tik du jos nariai prieš kitos komandos du narius. Ši lyga skirta parodyti, kad protmūšiai gali būti ir be studijų, parašytų scenarijų, susikaustymų, kostiumų ar suknelių. Protmūšis gimė kaip baro viktorina, tad filmuojama ten, kur žaidžiama. 
19:10 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
20:00 Žinios (12+)
20:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (12+)
21:45 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
23:25 „Slaptas keleivis“ (The Commuter). Veiksmo trileris 2018 m. JAV. Vaid. L.Neeson, V.Farmiga N-7 (12+)
Maiklas yra draudimo agentas, mylintis ir mylimas vyras bei tėvas. Jis jau dešimt metų į darbą ir iš jo kasdien vyksta tuo pačiu traukiniu. Tačiau vieną dieną viskas pasikeičia. Traukinyje prie Maiklo prisėda žavi nepažįstamoji. Prisistačiusi psichologe, studijuojančia žmonių elgseną, Džoana įtraukia Maiklą į pokalbį. Ir netrukus jam pasiūlo eksperimentą: surasti traukinyje žmogų, kurio neturėtų čia būti. Iš pradžių galvojęs, jog tai – kažkoks nevykęs pokštas, netrukus Maiklas pakeičia nuomonę. 
01:05 „Nedidelė paslauga“ (A Simple Favor). Kriminalinė komedija 2018 m. Kanada. Vaid. A.Kendrick, B.Lively N-14 (12+)
Mažame Amerikos miestelyje gyvenančios Stefanės gyvenimas pasikeitė tą dieną, kai ji susipažino su Emile. Kompiuterinį dienoraštį rašanti Stefanė nuo pat pirmojo susitikimo susižavi elegantiška, nuostabiai gražia ir paslaptinga moterimi – tokia, kokia norėtų būti ir ji pati. Vieną dieną, paslaptingo skambučio metu paprašiusi Stefanės „nedidelės paslaugos“, Emilė pradingsta. Susirūpinusi blogerė ima ieškoti draugės, tačiau Emilė, rodos, išnyko be pėdsakų. Nei jos vyrui, nei į paieškas įsijungusiai policijai nepavyksta aptikti nė menkiausios užuominos apie pradingėlę. 
03:00 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)